Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende behandelingen

Elke huid heeft regelmatig behoefte aan een stimulerende behandeling met krachtige werkstoffen. Er zijn een aantal speciale behandelingen ontwikkeld op basis van natuurlijke werkstofcomplexen en manuele massagetechnieken. Hierdoor verbetert jouw huidconditie en je zult versteld staan hoe lang je kunt genieten van een gezonde, stevige en vitale huid.

Kuurverband

Een aantal behandelingen worden in kuurverband gegeven. Afhankelijk van de huid en het gewenste eindresultaat bestaat de behandeling uit circa 3-6 behandelingen; 1 x per 1-2 weken. Tijdens de kuurbehandelingen is het noodzakelijk de juiste producten voor thuis te gebruiken, hiermee behalen we het beste resultaat!

Een unieke behandeling waarbij de combinatie van het Botuline masker en de activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en een liftend effect.

Met deze behandeling vertragen we het ‘ouder worden’. Door het stimuleren van het bindweefsel houd je jouw huid in optimale conditie met langdurig resultaat.  Met de kuurbehandeling heb je jouw huid binnen 6 weken weer in topconditie!

Voor het beste resultaat en als aanvulling op de kuurbehandelingen is het een must om thuis de bijbehorende producten van Cenzaa te gebruiken.

Om de huid te verbeteren maakt SKINdelight gebruik van effectieve peelingen. De fruitzuren in de peelingen stimuleren de celvernieuwing, egaliseren huidoneffenheden en verdunnen de huid waardoor rimpels, lijntjes en oneffenheden worden verminderd. In combinatie met een activerende bindweefselmassage is deze behandeling een intensieve workout voor de huid.

Met deze kuurbehandeling wordt huidveroudering effectief behandeld waardoor de huid zich actief vernieuwt en je in een record tempo huidverbetering ziet.

Voor het beste resultaat en als aanvulling op de kuurbehandelingen is het een must om thuis de bijbehorende producten van Cenzaa te gebruiken.

De Rosacea & Couperose Therapy is de behandeling om roodheid, rode bultjes of ontsierende adertjes te reduceren.
De huid wordt behandeld met milde producten en afvoerende massagegrepen, waardoor irritatie wordt tegengegaan en de huid wordt verzacht. Door middel van het speciale peel-off masker wordt de huid verstevigd, gekalmeerd en het vochtgehalte hersteld.

De Acne & Clearify Therapy is een behandeling welke gericht is op het intensief reinigen van de huid. Verstopte poriën en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegengegaan.

bern.solleveldHuidverbeterend