HUID & ONZUIVERHEDEN

Onzuivere huid met mee-eters en puistjes

Niets is vervelender dan onzuiverheden. Je hebt al van alles geprobeerd, maar de onzuiverheden verdwijnen niet en lijken zelfs erger te worden. Je huid ziet er bobbelig uit. Je hebt last van pijnlijke, rode ontstekingen. De conditie van je huid gaat achteruit, waardoor je huid steeds gevoeliger wordt voor cosmetica en zonlicht. Je zelfvertrouwen wordt langzaam minder en daar wil je graag iets aan doen. Je bent klaar met die onzuiverheden!

Onzuiverheden ontstaan meestal in de pubertijd, juist wanneer uiterlijk steeds belangrijker wordt. Onzuiverheden zijn vervelend, pijnlijk en zonder hulp vaak lastig te behandelen. Met heftige huidontstekingen, grove poriën en blijvende littekens als gevolg. Met de juiste behandelingen, en producten voor thuis, kunnen we de talgproductie in de huid remmen. Onzuiverheden verminderen, roodheid verdwijnt en ontstekingen zullen sneller genezen.

Resultaten:

✔ Afremmen talgproductie en verminderen ontstekingen
✔ Verfijnen van jouw huidstructuur
✔ Kans op littekens verkleinen

40 minuten

38,-

  • Gericht op het verwijderen van onzuiverheden bij jongeren. Te boeken t/m 20 jaar

75 minuten

78,-

  • Gericht op het intensief reinigen van jouw huid en het verwijderen van onzuiverheden. Wanneer jouw huid het toe laat wordt er een fruitzuur peeling ingezet.

Maak hier direct uw afspraak

Afspraak
bern.solleveldHUID & ONZUIVERHEDEN