HUID & VEROUDERING

Fijne lijntjes, rimpels of huidverslapping

Iedere keer wanneer je jezelf in de spiegel ziet, zie je meer lijntjes en rimpeltjes verschijnen. Vooral rond je ogen en naast je mondhoeken zie je jouw huid verouderen. Ook is je huid minder stevig en ziet ze er niet meer zo strak uit als voorheen. Je kaaklijn vervaagt en wanneer je een foto terug ziet van jezelf lijkt het alsof je een onderkinnetje hebt. Dit wil je echt niet!

Rimpeltjes en fijne lijntjes zien we liever (nog) niet. We willen mooi oud worden! Maar dan wel zonder botox en/of fillers.

Tijdens deze behandeling gaan we gericht werken op huidveroudering en stimuleren we de aanmaak van nieuwe huidcellen. Contouren verstevigen, tekenen van vermoeidheid vervagen en fijne lijntjes verminderen. We vertragen het huidverouderingsproces. Je huid ziet er stralender uit!

Resultaten:

Stimuleren van de celvernieuwing
✔ Verminderen van rimpels en fijne lijntjes
✔ Verbeteren van de spankracht en elasticiteit

75 minuten

85,-

  • Een intensieve behandeling waarbij een activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en een liftend effect.

90 minuten

99,-

  • De peeling stimuleert de celvernieuwing en verdunt de huid. Hierdoor worden rimpels
  • lijntjes en oneffenheden vermindert. In combinatie met een bindweefselmassage is deze behandeling een intensieve workout voor de huid.

Maak hier direct uw afspraak

Afspraak
bern.solleveldHUID & VEROUDERING