MEET & TREAT kennismakingsbehandeling

Wat is jouw huidtype en hoe is jouw huidconditie?

Je bent de dertig gepasseerd en merkt dat jouw huid verandert. Wanneer je in de spiegel kijkt, baal je dat er onzuiverheden, roodheid, pigmentvlekken en/of huidveroudering zichtbaar is. Je vindt het juist zo belangrijk om een verzorgde en mooie huid te hebben.

Thuis heb je al diverse producten geprobeerd en door meerdere miskopen is jouw badkamerkastje gevuld met producten die je eigenlijk niet gebruikt. Je weet eigenlijk niet zo goed wat je moet doen om jouw huid te verbeteren? Het kan echt een hele zoektocht zijn om de juiste producten of het juiste merk te vinden dat perfect bij jouw huid past. Je ziet door de bomen het bos niet meer, zoveel verschillende merken en welke is nou het beste voor jouw huid?

Tijdens deze MEET & TREAT kennismakingsbehandeling kiezen we samen de juiste behandeling en producten voor thuisgebruik zodat je direct aan de slag kunt om jouw huidwens te realiseren, een gezonde én stralende huid!

Voordelen voor jou:

✔ Je huid gaat weer stralen en oogt weer fris en minder vermoeid.

✔ Met de juiste producten kun je de perfecte beautyroutine creëren.

✔ Maak laagdrempelig kennis met SKIN DELIGHT.

✔ Leer meer over jouw huidtype en huidconditie.

MEET & TREAT BEHANDELING

Voordeel 1. MEET & TREAT kennismakingsbehandeling en huidanalyse (45 min) – t.w.v. € 42,50

Voordeel 2. DISCOVERY KIT, afgestemd op jouw huidtype – t.w.v. € 99,00

Voordeel 3. KORTINGS VOUCHER op je volgende behandeling – t.w.v. € 10,00

Klik op de button en boek je eerste kennismakingsbehandeling, inclusief productpakket, tijdelijk van € 151,50 euro voor maar 99 euro

Maak hier direct uw afspraak

bern.solleveldMEET & TREAT kennismakingsbehandeling