Reviews

SKINdelight streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en optimale ervaring met de salon. Daarom is het erg waardevol om van onze cliënten te horen wat hun ervaringen zijn met de salon. Met deze feedback wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd!

Ook lees je op deze pagina hoe andere klanten SKINdelight beoordelen.

Alvast bedankt voor het invullen!

Heerlijke behandeling

9 maart 2020

Het paste heel goed bij de behoeften die ik had mbt huidadvies en -verzorging. Heerlijke behandeling!

Denise Mooijman

 

Recente reviews

Heerlijke behandeling

9 maart 2020

Het paste heel goed bij de behoeften die ik had mbt huidadvies en -verzorging. Heerlijke behandeling!

Denise Mooijman

Fijne salon

12 januari 2020

Fijne, schone salon!

Geralda

Zeer tevreden!

24 december 2019

Ik wordt er altijd weer blij van als jij mijn wimpers en wenkbrauwen weer zo netjes geverfd heb.
Ik ben zeer tevreden.

Joke

Heerlijk genoten

11 december 2019

Wederom heerlijk genoten van een ontspannen behandeling. Tevens goede adviezen gekregen voor het schoonmaken van de huid en om uitdroging van de huid te voorkomen.

Chantalle Rutten

Ontspannen en fijn

15 november 2019

Gonnie is een deskundige vrouw en heeft een mooie salon aan huis. Het is schoon, verfrissend en je krijgt hier de volledige aandacht. Een echte aanrader, een mooie salon met fijne producten.

Anneloes

Behandeling bij Gonnie

14 november 2019

Een ontspannen sfeer met persoonlijke en professionele aanpak!

Mirjam

Verfrissend en ontspannend

13 november 2019

Al jaren klant bij Skindelight. Dat zegt genoeg. Reinigen en massage. Echt top.
Ik kom er heel relaxed vandaan.

José

Ontspannen.

12 november 2019

Het was weer een heerlijke verwen ochtend. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt Gonnie.

Leni

Heerlijk behandelingen

12 november 2019

Gonnie werkt met hele goede en fijne produkten. Ik ga na een behandeling relaxd en super tevreden naar huis.

El Mooijman

Aanrader!

12 november 2019

Genoten van een heerlijke behandeling! Fijne producten, mooie salon en deskundig advies! Aanrader!

Linda

Laat een review achter

 

bern.solleveldReviews