Wellness gezichtsbehandelingen

Wellness gezichtsbehandelingen

Voorafgaand aan elke gezichtsbehandeling wordt een persoonlijke huidanalyse gedaan. Zo worden de producten en de behandeling speciaal op jouw huidtype aangepast voor een maximaal resultaat.

Elke gezichtsbehandelingen bevat tevens:

– reiniging
– scrub
– epileren/harsen wenkbrauwen
– masker

Deze behandeling is gericht op het verwijderen van onzuiverheden.

Een zeer luxe behandeling om de huid een echte oppepper te geven en zelf even helemaal tot rust te komen. Compleet met verwijderen van oneffenheden, een massage van gezicht, nek en schouders en een hydraterend oogmasker.

Een prachtige behandeling welke wellness en huidverbetering combineert. Tijdens de behandeling maken we gebruik van Hyaluron. Dit is een huideigen stof om het vochtniveau in de huid weer op peil te brengen. Geniet van diverse massages en een uitgebreide reiniging.

De manier waarop warme en koude effecten zich in deze Limited Edition behandeling afwisselen, is een waanzinnige ervaring en weerspiegelt de warme thermaalbaden en de ijzige kou van Ijsland.

Zelfs de meest gevoelige huiden kunnen genieten van deze behandeling.

Een heerlijke ontspannende en verzorgende behandeling voor de momenten waarop u wat minder tijd heeft en er toch stralend uit wilt zien! U kunt kiezen voor een massage van gezicht, nek en schouders of voor het verwijderen van oneffenheden.

bern.solleveldWellness gezicht